sve kategorije

Početna>O Nama

Profil tvrtke


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., osnovana u kolovozu 1994., nalazi se u industrijskoj zoni Fuzhoucheng u gradu Wafangdian u provinciji Liaoning. Pokriva površinu od 100,000 m2, a građevinska površina iznosi 50,000 m2, a specijalizirana je za proizvodnju, preradu i upravljanje hrenom i raznim začinima integrirano prehrambeno poduzeće. Naši glavni proizvodi za preradu su hren (pahuljice, granule i prah), đumbir u prahu, Kanpyo, eterično ulje gorušice, wasabi prah, wasabi pasta, curry i umak s okusom itd. Proizvodi se izvoze u Aziju, Europu, Ameriku i Austriju itd. U međuvremenu, naš domaća prodaja rasla je iz godine u godinu. Svijetu želimo pružiti visokokvalitetnu zdravu hranu.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. posjeduje dugotrajnu imovinu od 42 milijuna RMB i registrirani kapital od 30 milijuna RMB. Godišnji obujam proizvodnje iznosi 3000 tona, a godišnji promet iznosi 80 milijuna RMB. Naša tvrtka ima naprednu proizvodnu opremu (kao što je sustav proizvodne linije za automatsko sušenje, sustav vode za osiguranje pročišćene vode, mikrovalna mašina za sušenje, elektromagnetski separator, detektor metala, stroj za mljevenje brašna, automatski stroj za pakiranje, automatski stroj za punjenje, oprema za brtvljenje, stroj za laminiranje , stroj za homogeniziranje, stroj za miješanje, oprema za ekstrakciju ulja ekstrakta gorušice itd.
Dobili smo certifikat ISO22000:2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER itd., naša tvrtka ima visokokvalitetno tehničko i rukovodno osoblje, stoga od sadnje, prerade do prodaje gotovog proizvoda-tvorimo kompletan lanac industrijske strukture. Naš laboratorij može obaviti fizikalna, kemijska i mikrobiološka ispitivanja, kako bismo osigurali kvalitetu i sigurnost hrane. U međuvremenu, naša tehnologija obrade, kvaliteta proizvoda i kriterij pakiranja itd. premašuju međunarodne standarde testiranja. Nadamo se da ćemo pružanjem visokokvalitetnih proizvoda dodati mnogo radosti i zdravlja u vaš život i omogućiti većem broju ljudi da uživaju u prirodnom okusu.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Godišnja proizvodnjaGodišnja proizvodnja
Godišnja proizvodnja

preko 10000 Mts

KupciKupci
Kupci

u gotovo 100 zemalja i regija

GodišnjiGodišnji
Godišnji

Promet 50 milijuna dolara

Kinesko izvozno tržišteKinesko izvozno tržište
Kinesko izvozno tržište

85% tržišnih udjela

Globalno izvozno tržišteGlobalno izvozno tržište
Globalno izvozno tržište

30% tržišnih udjela

Područje sadnjePodručje sadnje
Područje sadnje

preko 20 milijuna kvadratnih metara

 • Sirovine hrena
  Sirovine hrena

 • Profesionalni tim za istraživanje i razvoj
  Profesionalni tim za istraživanje i razvoj

 • Radionica pakiranja
  Radionica pakiranja

 • Proizvodna radionica
  Proizvodna radionica