sve kategorije

Početna>Vijesti iz kluba>Vijesti iz tvrtke

DOBRODOŠLI 2024

Vrijeme: 2024-03-05 Učitavanja: 12

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

Pružit ćemo bolju uslugu.

U protekloj godini Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. postigao je zadovoljavajuće rezultate. Iskreno zahvaljujemo svim partnerima, tvorničkom proizvodnom osoblju, kolegama iz istraživanja i razvoja, prodajnom osoblju na prvoj liniji i svim kolegama na zajedničkom postizanju današnje žetve.


Danas se Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. razvijao kroz stoljeće, s proizvodima od hrena i wasabija kao temeljnim industrijama, te proizvodnjom i preradom wasabija, octa za sushi, soja umaka za sushi, sakea, mirina, sveobuhvatnih proizvoda curryja, ramena umak, itd., sveobuhvatno prehrambeno poduzeće koje posluje sa svim vrstama složenih začina, fermentiranih proizvoda, proizvoda gotovih za jelo itd.

 

§ Položen ISO22000:2018 sustav upravljanja sigurnošću hrane, BRC, IFS, HALAL, KOSHER i druge domaće i strane mjerodavne certifikate.


§ Formirajte dugoročne strateške odnose suradnje s poznatim markama kao što su Metro, Hema, Zhengxian, Black Eyed Bear, Ito-Yokado itd.


§ Surađujte s više od 30 vrhunskih robnih marki dječje hrane u istraživanju i razvoju i proizvodnji.


§ Pokrivenost kupaca u više od 100 zemalja i regija.

Godine 2024. Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

proslavit će 30. obljetnicu postojanja

    Proteklih godina svjedočili smo korijenima brenda, usponu njegovog poslovnog okruženja i snažnom rastu sveobuhvatne prehrambene tvrtke u zemlji i inozemstvu. Postoji nevjerojatno tržište za inovacije novih proizvoda te istraživanje i razvoj, postoji slava stalno rastuće prodaje, a kvaliteta proizvoda je izvrsno izrađena. U novoj godini,Tianpeng će zasigurno donijeti jedinstveni šarm na mnogim poljima.

Genijalnost i precizna izrada

Prirodna ukusna hrana za cijeli svijet


     Usredotočen na hranu već 30 godina, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. već je formirao cijeli industrijski lanac od izvora do stola.


§ Tim stručnih i marljivih tehničkih radnika na proizvodnoj liniji.


§ Tim za inovacije proizvoda, poboljšanja istraživanja i razvoja i stalne nadogradnje.


§ Potpuno automatizirana standardizirana proizvodnja, profesionalna kontrola kvalitete u cijelom lancu.


§ Vlasnička baza za sadnju od 31,500 hektara, godišnja proizvodnja od 10,000,000 kg, tvornička zgrada i skladišni prostor od 50,000㎡.


§ Poseban odjel za istraživanje i razvoj, odjel za fermentirane proizvode, odjel za biljne ekstrakte, odjel za industriju začina i curryja posebno su uspostavljeni za poseban prehrambeni lanac...

Uz upornost u izradi i iskrenu predanost, svijetu nudimo prirodnu ukusnu hranu.

 


    Započelo je novo poglavlje u novoj godini. U novoj godini Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. nastavit će održavati brzi razvoj, aktivno se implementirati, pustiti korijene u Dalianu, gledati u svijet i zadržati budući zamah rasta.


Kao i uvijek, predani smo istraživanju područja hrane, dajući svakom proizvodu osjećaj misije Tianpengove kvalitete i korporativne kulture, nastavljajući se pridržavati koncepta marke "prirodno jesti", izrađujući detalje s domišljatošću i nastojeći donijeti jedinstveno iskustvo za svakog kupca, stvarajući veću vrijednost za industriju.

Web stranica: www.tianpeng-food.com

E-mail:[e-pošta zaštićena]

 

 

 

 

 

 
Prethodna: nijedan

Sljedeća: Kako miješati prah hrena